Gastenboek

Welkom op het gastenboek van Woud energieadvies Ik stel het bijzonder op prijs als u iets zou willen posten in het boek over uw aankoop bij mij.

6 reacties

 • Edwin Grimberg 10-10-2022

  Bij Woud-Energieadvies het top model warmtepomp SPRSUN Lucht/Water Monoblock CGK-030V3L EVI besteld. Voor advies kun je goed terecht bij Woud. Hij weet waar hij over praat! Niet een verkoop praatje, maar een goed advies op maat. Warmtepomp is nu enige tijd inbedrijf, en voldoet boven mijn verwachting zijn werk.
  Ben zeer tevreden over de aankoop bij Woud Energieadvies.

 • Wij zijn naar Friesland gereisd om onze warmtepomp bij Woud op te halen. Hij nam alle tijd voor vragen en samenstelling van het goed doordachte installatie pakket. Wij zijn super tevreden met onze aankoop, gebaseerd op een prima prijs, goede communicatie en afspraken.
  Woud geeft goede service en feed- back per telefoon en app. Een aanrader dus!

 • Wat een top bedrijf. Snelle levering en Woud Bosma komt ook zijn beloften na. Super tevreden. Ken Woud niet persoonlijk maakt komt zeer eerlijk en betrouwbaar over. Een echte aanrader dus.

  Mvg Marcel Jansen

 • Vanaf het allereerste moment heeft Woud op een keurige manier gecommuniceerd met een duidelijke prijsopgave en een helder plan van aanpak. Uitgebreid en zeer duidelijk offerte. Er was ook ruimte voor overleg over de plaats waar de panelen moesten komen.

  Hoewel de situatie (installatie vanaf de panelen tot en met meterkast) bij ons niet gemakkelijk was, hebben de mannen keurig werk geleverd en zijn wij super tevreden met onze installatie. Daarom onze complimenten!

 • Zeer goede begeleiding vanaf de offerte tot na de levering van het doe het zelf pakket.

  Mijn keus op Woud, die ik had gebaseerd op de prijs en zijn advies, is gelukkig een hele goede gebleken.
  Vanaf het allereerste contact tot heden zijn voor mij als bijzonder positief ervaren.
  Zowel de telefonische begeleiding als het doe het zelf pakket verdienen alle lof.
  Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze voor Woud.

 • Van offerte aanvraag tot en met installatie. Duidelijke communicatie, snel handelen, scherpe prijs. Fijn dat dit nog kan.
  Strakke organisatie.
  Nadat installateurs vetrokken waren, was het enige wat ze achter lieten, de geïnstalleerde en operationele panelen. Geen enkel stukje verpakkingsmateriaal bleef achter. Alsof er niets gebeurt was die dag.

  Fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Tevreden over woud-energieadvies.nl? Laat een reactie achter


Je moet inloggen of Registreren