Tigo Energy

 48.75 (Excl. BTW)
 58.99 (Incl. BTW)

Tigo Energy

Amerikaanse kwaliteit solar-energy
Tigo Energy werd opgericht in 2007. Het is een Amerikaans bedrijf, gevestigd in Sillicon Valley. Tigo Energy ontwikkelde de eerste generatie Smart Module Optimizer technologie (power optimizers). Revolutionair zijn de power optimizers met het TS4-systeem. Hiermee wordt standaardisatie en maatwerk op een slimme manier gecombineerd, zodat klanten het meest optimale resultaat weten te bereiken.

Zijn optimizers zinvol ?
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Tigo Power Optimizers met plug-and-play
Gemakkelijk te installeren
Is er één zonnepaneel dat deels in de schaduw ligt? Dan moet je doorgaans voor alle zonnepanelen een omvormer aanschaffen. Tigo Energy heeft power optimizers die enkel voor het zonnepaneel werkt dat geoptimaliseerd dient te worden. Is er geen schaduw? Dan wordt een Tigo power optimizer uitgeschakeld. Jouw klant heeft minder kosten, aangezien er geen onnodige Tigo optimizers aangeschaft worden. De eenvoudige installatie van het plug-and-play principe van Tigo Energy, zorgt voor een besparing in tijd en kosten. Tigo Power Optimizers zijn uit voorraad leverbaar.

Tigo Monitoring Systeem
Realtime gegevens
Om optimaal gebruik te maken van de zonnepanelen op je dak, is het mogelijk om te monitoren wat er gebeurt. Het Tigo monitoring systeem is eenvoudig in haar gebruik. Hierdoor zien gebruikers direct hoeveel energie er wordt opgewekt en verbruikt. Dit is ook per zonnepaneel te zien. Jouw klant heeft de mogelijkheid om realtime in de app alles bij te houden. De Tigo Monitoring systeem is direct uit voorraad leverbaar.

Tigo Power Optimizers bestellen
Waarom Tigo Energy oplossingen?

  • Hoge kwaliteit die wereldwijd wordt toegepast;
  • PV-modules worden aangesloten met het plug-and-play principe;
  • Opbrengsten per zonnepaneel automatisch geoptimaliseerd;
  • Alleen een optimizer voor panelen die in de schaduw liggen;
  • Revolutionaire technieken.

Datasheet Tigo

Extra informatie

Type

TS4-R-Safety, TS4-R-Optimization-40, TS4-R-M, 1000VUL/TUV, 1m Kabel, MC4, TS4-A-O, 1000VUL/TUV, 1m Kabel, MC4, TS4-R-S, 1000VUL/TUV, 1m Kabel, MC4, TS4-A-O-Duo, 1000VUL/TUV, 1.8m Kabel, MC4

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tigo Energy” te beoordelen