SOFAR GTX5000-PRO Batterij

 2,156.20 (Excl. BTW)
 2,609.00 (Incl. BTW)

De GTX5000-PRO is SOFAR’s 5,1 kWh lithium-accu, die zowel hangend als staand kan worden geïnstalleerd. Er kunnen maximaal vier 48V-batterijen parallel worden aangesloten.

De GTX5000-PRO is compatibel met SOFAR HYD 3000-6000-EP en ME 3000-SP hybride omvormerseries.

Met zowel de omvormer als de batterij afkomstig van één fabrikant is de installatieprocedure snel, eenvoudig en efficiënt.

  • Compatibel met meerdere omvormer merken
  • Uitgebreide reeks certificeringen, waaronder IEC62619, UN38.3, IEC62040-1 en SAA.
  • Diagnose op afstand en real-time monitoring
  • CATL batterij, verlengde levensduur (6000 cycli)
  • Ondersteunt parallel aansluiting (tot 4 eenheden)
  • Wand- of vloermontage, tijd- en kostenbesparend

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: GTX5000-PRO Categorie:

Beschrijving

SOFARSOLAR (opgericht in 2012), een dochteronderneming van de SOFAR Group, behoort tot de top vijf omvormerfabrikanten in China. Het bedrijf is gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop en service van een breed scala aan omvormers, waaronder residentiële en commerciële grid-gebonden omvormers (1 kW tot 255 kW), hybride omvormers (3 kW tot 20 kW) en AMASS-opslagbatterijen.

Met momenteel negen eigen dochterondernemingen (Australië, India, Italië, Polen, Duitsland, Wuxi, Shenzhen, Dongguan en Xinyang) zijn ze een groeiend en innovatief bedrijf dat zich inzet om de beste producten en diensten te leveren aan hun klanten over de hele wereld.

Het Europese hoofdkantoor, SofarSolar GmbH, is gevestigd in Reutlingen, Duitsland, en beheert de ontwikkeling van de markten in de EMEA-regio (Europa, het Midden-Oosten en Afrika), evenals de marketing en service van SofarSolar-producten.

Met een sterke, langdurige positie in de top 5 van Chinese stringomvormerfabrikanten, is SofarSolar nu ook een prominente aanbieder van energieopslagoplossingen en wordt het breed erkend als een betrouwbare, efficiënte en professionele partner. ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd, richt het bedrijf zich op onderzoek en ontwikkeling en innovatie om de beste producten op de markt voor fotovoltaïsche omvormers te brengen.

De huidige productportfolio van SofarSolar bestaat uit een breed scala aan hernieuwbare energieproducten, waaronder on-grid- en hybride omvormers en batterijopslagsystemen.

Ze zijn vastbesloten om de wereld minder afhankelijk te maken van fossiele brandstoffen door middel van technologie en innovatie en geloven in het enorme potentieel van zonne- en hernieuwbare energie. Hun doel is om een leider te zijn in de energietransitie en een heldere en groenere toekomst voor onze kinderen te waarborgen.

Extra informatie

Type

Sofar Solar 3000-ES, Sofar Solar 3600-ES, Sofar Solar 4000-ES, Sofar Solar 5000-ESX

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SOFAR GTX5000-PRO Batterij” te beoordelen