Sofar geïntegreerde hybride ESI 4K-S1 1-fase

 1,315.70 (Excl. BTW)
 1,592.00 (Incl. BTW)

Geïntegreerde hybride omvormer voor een alles-in-één residentieel energieopslagsysteem.

De hoogspanningsbatterij van SOFAR bestaat uit een 1-fase ESI 3K-6K-S1 hybride omvormer en 1 tot 6 BTS 5K-batterijmodules. Tot zes eenheden kunnen parallel worden aangesloten, wat een configuratie van maximaal 36 kW en 180 kWh mogelijk maakt.

Slim energiebeheer

De batterijmodules zijn voorzien van een geïntegreerd batterijbeheersysteem en een vermogensregelunit. De SOFAR PowerALL kan intelligent de uitgangsspanning en stroom van de batterij aanpassen volgens de SOC (State of Charge) van de batterij. Dit leidt tot een toename van de beschikbare energiecapaciteit.

Modulair

De batterijcapaciteit kan eenvoudig worden uitgebreid dankzij het modulaire, stapelbare ontwerp van het systeem. In combinatie met click-to-connect kabels is de installatie zowel snel als gebruiksvriendelijk.

Veiligheid

De LiFePO4-batterijmodules zijn uitgerust met CATL-batterijcellen. Bovendien zijn er meerdere actieve en passieve beschermingsfuncties, geleverd door het BMS (Battery Management System), de vermogensregelunit en de omvormer. Aan de batterijkant zijn zekeringen geïnstalleerd.

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: SFESI-4K-S1 Categorie:

Beschrijving

SOFARSOLAR (opgericht in 2012), een dochteronderneming van de SOFAR Group, behoort tot de top vijf omvormerfabrikanten in China. Het bedrijf is gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop en service van een breed scala aan omvormers, waaronder residentiële en commerciële grid-gebonden omvormers (1 kW tot 255 kW), hybride omvormers (3 kW tot 20 kW) en AMASS-opslagbatterijen.

Met momenteel negen eigen dochterondernemingen (Australië, India, Italië, Polen, Duitsland, Wuxi, Shenzhen, Dongguan en Xinyang) zijn ze een groeiend en innovatief bedrijf dat zich inzet om de beste producten en diensten te leveren aan hun klanten over de hele wereld.

Het Europese hoofdkantoor, SofarSolar GmbH, is gevestigd in Reutlingen, Duitsland, en beheert de ontwikkeling van de markten in de EMEA-regio (Europa, het Midden-Oosten en Afrika), evenals de marketing en service van SofarSolar-producten.

Met een sterke, langdurige positie in de top 5 van Chinese stringomvormerfabrikanten, is SofarSolar nu ook een prominente aanbieder van energieopslagoplossingen en wordt het breed erkend als een betrouwbare, efficiënte en professionele partner. ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd, richt het bedrijf zich op onderzoek en ontwikkeling en innovatie om de beste producten op de markt voor fotovoltaïsche omvormers te brengen.

De huidige productportfolio van SofarSolar bestaat uit een breed scala aan hernieuwbare energieproducten, waaronder on-grid- en hybride omvormers en batterijopslagsystemen.

Ze zijn vastbesloten om de wereld minder afhankelijk te maken van fossiele brandstoffen door middel van technologie en innovatie en geloven in het enorme potentieel van zonne- en hernieuwbare energie. Hun doel is om een leider te zijn in de energietransitie en een heldere en groenere toekomst voor onze kinderen te waarborgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sofar geïntegreerde hybride ESI 4K-S1 1-fase” te beoordelen