SPRSUN Lucht/Water Monoblock CGK-060V3L-B EVI warmtepomp

 4,296.69 (Excl. BTW)
 5,199.00 (Incl. BTW)

Uitverkocht

Beschrijving

Het duurzame alternatief voor de Cv- ketel.

Een energiezuinige warmtepomp met inverter technologie en het koudemiddel R32.

EVI

EVI staat voor “Enhanced Vapor Injection” en is een technologie die wordt gebruikt op onze koude klimaat warmtepompen om hogere prestaties te bereiken bij lagere temperaturen. Een EVI-warmtepomp gebruikt een 3e kleinere interne platenwarmtewisselaar, een “Economiser” genoemd, binnen de koelcyclus. Door gebruik te maken van een omloopklep wordt een deel van de hete koelmiddeldamp op de condensor omgeleid naar een HX die wordt gecombineerd met het koudere gas aan de verdamper expansiezijde. De warmte-energie wordt overgedragen, waardoor de gastemperatuur nog verder wordt verhoogd, die vervolgens bij middelhoge druk in de kop van de scroll-compressor wordt geïnjecteerd via een afzonderlijke dampinjectiepoort. Met behulp van EVI-warmtepomptechnologie kunnen we de beperking van de maximale aanvoertemperatuur die andere warmtewisselaars met een koud klimaat tegenkomen, overwinnen. Met de EVI-warmtepomptechnologie kan meer warmte worden geleverd, wat resulteert in een betere COP bij veel lagere temperaturen. De EVI-technologie verhoogt de prestatie-efficiëntie met 27-30%.

  • Lower Global Warming Potential (GWP)

Het nieuwe koelgas R32 helpt onze DC-inverter-warmtepompen schoner en effectiever te werken, wat minder schadelijke effecten op de atmosfeer heeft met lagere koolstofemissies en geen ozonafbrekend potentieel.

  • Verhoogde Efficiëntie:

De nieuwe R32 Full Inverter-warmtepompen zijn net zo energiezuinig als de CAREL-controllerserie en kunnen ook het ERP A+++-energieniveau bereiken. Ze hebben een maximale verwarmingscapaciteit van 9,5 kW tot 22 kW, met een maximale COP van 5,89.

  • Low Noise

Panasonic roterende compressor en NIDEC DC-inverter borstelloze ventilatoren zorgen ervoor dat de units stil werken. Ondertussen worden er nieuwe geluid reducerende maatregelen genomen om het geluid van de units op een bevredigend niveau te houden. De door SPRSUN zelf ontwikkelde Controller-serie kan een geluidsarme werking van 56dB(A) realiseren bij het testen op geluidsvermogen.

 

  • Slimmer Technologie:

Met het zelf ontwikkelde online intelligente afstandsbedieningssysteem CGK zijn onze R32 DC-inverter-warmtepompen uitgerust met sterk geïntegreerde regelfuncties, die via een externe APP kunnen worden bediend. Het systeem is gemakkelijk te manipuleren, stabiel in prestaties en is echt een slim besturingssysteem. Met het kleurrijke 5-inch touchscreen kun je de temperatuur regelen en de systeemmodi eenvoudig instellen. Met een moderne en duidelijke interface kan het snel foutcodes controleren, zodat u uw kamertemperatuur altijd en overal kunt wijzigen of programmeren.

Extra informatie

Verwarmingsvermogen

MD20D 7KW, MD30D 12KW

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SPRSUN Lucht/Water Monoblock CGK-060V3L-B EVI warmtepomp” te beoordelen

Andere suggesties…