Aanbieding!

Durazon lifepo4 12v 100ah 1280wh bluetooth lithium iron phosphate battery

 314.05 (Excl. BTW)
 380.00 (Incl. BTW)
  • Lange levensduur: Lithium-oplaadbare batterij cycli meer dan 3000 keer, wat meer dan 8 keer is in vergelijking met loodzuurbatterijen (meestal slechts 300-400 cycli). En onze lithium-ijzerbatterijen kunnen na 3000 een capaciteit van 80% behouden diepe cycli.
  • BMS uitgebreide bescherming: De lithiumbatterij heeft een ingebouwd batterijbeheersysteem (BMS) dat hem kan beschermen tegen overladen, diepe ontlading, overbelasting, oververhitting en kortsluiting, en een lage zelfontlading.
  • Klein formaat en lichtgewicht: De 100 Ah lithiumbatterij weegt slechts 14kg, dat is slechts 1/3 van het gewicht van een loodzuurbatterij, gemakkelijk te verplaatsen en te installeren. Het is een ideale keuze voor outdoor camping stroomvoorziening en eenvoudige indoor installatie.
  • Brede toepassing: Geschikt voor campers, caravans, schepen, campers, elektrische scooters, golfkarren, elektrische wielen, trollingmotor, gereedschapsaanhanger, back-upvoeding, zonnepaneel, off-grid systeem, enz.
  • Bluetooth functie: Aan de hand van de bluetooth functie kunt u gemakkelijk de temperatuur en het verbruik monitoren van uw lithium accu

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

De 100AH lithium iron phosphate accu is geschikt voor bijvoorbeeld uw boot, elektromotor, caravan of camper. U kunt met de 100AH lithium accu bijvoorbeeld een dagje elektrisch varen of uw apparatuur in de caravan van stroom voorzien. Dankzij de lithium technologie is de 100AH lithium accu lichter en compacter dan elke andere soort accu. De accu 100AH 12V weegt namelijk vele malen minder dan een lood, AGM en gel accu. Hierdoor is de 100AH lithium accu makkelijk te vervoeren.

De 100AH lithium accu is volledig afgesloten en onderhoudsvrij. Doordat de Durazon accu onderhoudsvrij is kunt u, in tegenstelling tot bij een loodaccu, de accu zorgeloos in het winterseizoen opbergen. Een loodaccu moet u namelijk regelmatig ontladen en opladen voor de duurzaamheid. U kunt de lithium accu door de lithium technologie tot 95% ontladen. Hierdoor kunt u de volle amperage gebruiken in tegenstelling tot bij andere soorten accu’s. Zo kunt u een loodaccu van 105Ah maar ontladen tot ca. 65Ah. De accu is voorzien van bouten die kunnen functioneren als accuklemmen bij het monteren van kabelogen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Durazon lifepo4 12v 100ah 1280wh bluetooth lithium iron phosphate battery” te beoordelen