Vloerverwarmingsbuis 16 x 2 mm

 268.60 (Excl. BTW)
 325.00 (Incl. BTW)

Slechts 2 resterend op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

SilverTec meerlaagse composietbuis kan op vele manieren worden gebruikt voor verwarmings- en koelsystemen, maar ook voor drinkwater- en sanitaire installaties.
Het bestaat uit een geëxtrudeerde basisbuis van polyethyleen met een aluminium mantel, die ter bescherming is bedekt met een laag wit polyethyleen. Deze maatvaste, hoge temperatuur- en drukvaste verbinding is eenvoudig met de hand te buigen en blijft zonder terugvering in de gewenste vorm.
Dankzij de stompgelaste aluminiumlaag is er geen zuurstofdiffusie mogelijk. Het materiaal is volledig corrosievrij. Installaties gemaakt van Silvertec meerlaagse composietbuizen zijn daarom permanent en absoluut dicht.
Door de lage ruwheid van de verknoopte kunststof vindt er geen materiaalverwijdering of aanslag in de buis plaats. De gladde binnenwand veroorzaakt geen hoorbare stromingsgeluiden en is daardoor bijzonder stil. De materiaaleigenschappen en de buisomtrek voldoen aan de fijnste toleranties.
De thermische lineaire uitzetting van het composietmateriaal is zeer laag en vergelijkbaar met die van metalen buizen, maar biedt daarbij het voordeel dat het door het veel lagere gewicht veel gemakkelijker te hanteren is.
Als voorraadartikel biedt de buis bij onbeschermde opslag minimaal 6 maanden UV-bestendigheid.
Silvertec meerlaagse composietbuis voldoet aan de UBA-positieve lijst en is DVGW- en KIWA-gecertificeerd. Het is geschikt voor alle soorten drinkwater.

VPE 200 meter
Maat [mm]: 16 x 2
Wanddikte [mm]: 2
Continue temperatuur [°C]: 70
Bedrijfstemperatuur max. [°C]: 95
Druk max. [bar]: 10

Extra informatie

Lengte

100 m, 200 m

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vloerverwarmingsbuis 16 x 2 mm” te beoordelen